Mit egyek ma egyáltalán? Anti gasztro blog

Mit egyek ma egyáltalán? Anti gasztro blog

Tojásos spagetti wok zöldségekkel

Gyors, könnyű és egyszerű

2021. szeptember 18. - krobash

a1

Egy hete nem posztoltam, igaz nem is volt mit. Valami egyszerűt akartam összeütni. Találtam egy fél csomag spagettit a szekrényben. A frigóban volt tojás, meg wok zöldség is.

Kivettem ezeket az összetevőket, és egy darab sós vajon elkezdtem a zöldséget párolni, persze egy pici víz hozzáadásával.

Közben az összes (2) tojásból, amit a frigóban találtam, elkészítettem a tojásrántotta alapját. Közben a  spagettit is feltettem főni. Mire megfőtt a tészta , elkészült a párolt zöldség is , és ekkor hozzá kevertem a tojást. Szépen megsült, miközben kevergettem.

 

a5

 

 

A kész spagettit kiszedtem, és egy kis olaj hozzáadásával visszatettem a lábasba. Az egészhez hozzákevertem a zöldséges tojásrántottát.

 

a3

 

Kiszedtem és a tetejére egy kis sajtot is reszeltem.

 

a2

 

Mivel ilyet sem készítettem még, kíváncsian vártam, milyen lesz. Az a  helyzet, hogy nincs okom panaszra, mert finom lett.  Igaz minden szentnek a saját főztje ízlik.

 

Jó étvágyat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mitegyekmaegyaltalan.blog.hu/api/trackback/id/tr9716692484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása