Ismét szabadnap. Kéne valamit ennem. Rakott krumpli, ez lesz, mivel még olyat sem készítettem.
Legkedvesebb mentoromat Bét felhíva , ő is bátorított, hogy azt senki nem tudja elrontani, még talán én sem.
Belevágtam. Kellett pár dolog, mert nem igazán volt most itthon semmi hozzá. Elbattyogtam a közeli boltig, és vettem hozzá ezt-azt. Kolbász,krumpli, tejföl meg hagyma is. Kilestem a receptet a netről, és kaptam tanácsot is telefonon. Emlékeztem, hogy Bé hogyan csinálta otthon. Tett a tepsibe az elején hagymát, és arra kezdte rétegezni az alapanyagokat.
Így is történt , és amint kész lett, öntöttem alá egy kis vizet a sütés előtt, hogy szaftosabb legyen. A 200 fokos sütőbe betettem az alufóliával letakart tepsit, amiről a fóliát kb 10 perc elteltével le is vettem. Innen már csak azt kellet megvárnom , hogy szépen pirosra süljön, és mehetett is a tányérba.
Bének igaza lett. Nem rontottam el. A kolbász lett picit sültebb, de én így is szeretem. Hála neki, hogy biztatott. Szerintem finom lett.
Recept most sincs.
Jó étvágyat!